Tilbud på vinduer og døreVinteren nærmer sig, og det samme gør minusgraderne og den pinefuldt store varmeregning – medmindre du kommer den i forkøbet og udskifter de gamle vinduer med nogle energirigtige af slagsen.

I november kører vi en kampagne, hvor du sparer:

300 kroner pr. vindue
500 kroner pr. dør – gælder yderdøre samt terrasse- og skydedøre

Rabatten er incl. moms.

Så hvis du for eksempel har et hus, hvor du skal have skiftet ti vinduer, to yderdøre, og en terrassedør, sparer du hele 4.500 kroner. Så er der ekstra penge til de sjove ting. For eksempel større julegaver eller lidt ekstra godt til sneferien eller vinterferien i sydens sol.

Du kan spare op til 5.000,- på varmeregningen med nye vinduer

Ifølge Statens Byggeforskningsinstitut har de fleste huse mulighed for at reducere varmeregningen med 25-30 procent, og et af de allerstørste potentialer ligger i at skifte vinduer.

Med de rette vinduer udnytter man solens energi og undgår et stort varmetab gennem ruden. Og det kan mærkes på varmeregningen. Typisk sparer man mellem 3.000 og 5.000 kroner årligt på varmeregningen ved at skifte alle dine vinduer i en almindelig villa (kilde: Energistyrelsen, energivinduer.dk).

Ordren skal være afgivet og accepteret i november 2015 og gælder kun ved køb af min. 5 vinduer eller døre til enfamilieshuse.