Spar penge

En betydelig del af energitabet fra en bolig sker gennem døre og vinduer. Med den stigende priser på energi og interesse for økonomi er der sket betydelig udvikling af døre og vinduer. I mange boliger kan der derfor opnås betydelige besparelser ved at udskifte døre og vinduer.

Komfort

Med døre og vinduer produceret og monteret efter gældende standarder undgås træk og kuldenedfald. Det betyder ensartet temperatur overalt i boligens rum, som øger komforten. I nogle tilfælde vil nye døre og vinduer også give mere lys i boligen.

Sikkerhed og tryghed

Men nye døre får du 3-punkts lukke i døre og 6-stift låsecylindre. Alle Velfac vinduer leveres som standard med sikkerhedspakke. Døre og vinduer er en væsentlig del af sikringen af din bolig og dermed din tryghed i hjemmet.

Værdiforøgelse

Da døre og vinduer har en væsentlig indflydelse på boligens varmeforbrug, udseende og komfort, er der selvfølgelig også en effekt på boligens værdi og salgbarhed.

Kvalitet

Udskiftning af døre og vinduer er en af vores kernekompetencer – træk på vores store viden og erfaring med alle typer løsninger til private hjem eller erhvervsbygninger. Vi kender alle fabrikater og kombinerer det håndværksmæssige med energirådgivning. Som altid afleverer vi en helt færdiggjort løsning, inklusiv bortkørsel af affald, grovrengøring, vinduespudsning og udfyldt vinduesrapport.
Der er 10 års garanti på vinduer og døre.
Vi monterer altid efter producentens og Teknologisk Instituts anvisninger.

Sådan kommer du i gang

Ring eller skriv til os. Vi lover at give gratis skriftligt tilbud indenfor 4 hverdage, uanset om du skal have skiftet 1 vindue/dør eller alle i hele boligen.
Vi har altid et uforpligtende møde hos kunden, hvor vi gennem går de forskellige vindues typer og løsninger der passer ind efter den enkeltes behov og penge pung.
Tilbuddet indeholder tegninger, så du tydeligt kan se hvordan løsningen kommer til at se ud.