”Kommer mester selv?” Det spørgsmål hører vi ofte, og svaret er ja! Hos Tømrermester Jørgen Vester giver vi kun tilbud på opgaver, vi har beset, og pris og aftaler overholdes. Intet er for stort, intet er for småt – fra udskiftning af en enkelt dør til totalentreprise. Vi har faste samarbejdspartnere indenfor alle relevante faggrupper, så som kunde hos os kan du slippe for koordinering mellem håndværkere – med én samlet aftale for dit projekt.

Hos Tømrermester Jørgen Vester lægger vi vægt på at være dine inspirerende sparringspartnere – verden er fuld af spændende løsninger.

Medarbejdere
Jørgen Vester, tømrermester, indehaver: Uddannet tømrer med 30 års erfaring, 15 år som selvstændig, alle i dette firma under samme CVR-nummer. Kan lide at udvikle den helt rigtige løsning, også visuelt/æstetisk; kreativ men samtidig påpasselig. Lægger en plan, som får projektet til at lykkes.

Andreas Simone Slettegaard Gradischnig: Uddannet tømrer, seks års erfaring. Kendt for at være rasende effektiv og arbejdsom. Altid i godt humør. Løsningsorienteret.

Joakim Frøsig Jensen: Uddannet tømrer, nyudlært efter læretid i firmaet. Håndværksmæssigt dygtig, servicemindet, påpasselig og pligtopfyldende. Altid glad og venlig.