Aflåsning af vores huse og lejligheder er gået ind i en ny tidsalder

Yale Doorman er en elektronisk lås til yderdøre, som er et sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle. Som noget helt nyt kan Yale Doorman V2 integreres med en alarm fra Verisure, og dermed  opnår man en større grad af fleksibilitet og valgfrihed.
YD_MPL_ULAAS

Styr lås og alarm via en app

Det er muligt at låse og låse op på flere forskellige måder. Man kan bl.a. anvende en kode, nøglebrik eller smartphone. Det er via Verisures app-baserede platform, man kan låse og låse op. Via app’en kan man også se hvornår fx børnene er kommet hjem, og om man har husket at låse døren. Og alt dette kan man gøre uanset hvor man befinder sig.

Sikkerhed

Det er nemt at genoprette sikkerheden hvis en nøglebrik mistes. For en mistet nøglebrik kan slettes på et øjeblik, og bekymringen om hvor nøglebrikken er kan helt elimineres. Brikken er nemlig logget ud og sikkerheden er genoprettet.
Nemt og brugervenligt
Man kan uden problemer installere Yale Doorman i døre, hvor der i dag sidder en låsekasse efter skandinavisk standard. Der gør der i de fleste danske husstande.